A BioMenü BIO KÓKUSZLISZT természetes alternatívája más típusú liszteknek, gazdag élelmi rostban és fehérjében. Valójában a legmagasabb élelmirost-tartalommal rendelkezik, más lisztekkel összehasonlítva. Ezenkívül vezető szerepet tölt be a többi liszt között fehérjetartalmában. Az általános felhasználás magában foglalja a főzést, sütést (palacsinta, süti, kenyér stb.), szószok, turmixok készítését. Napi néhány evőkanál jelentősen megváltoztatja a napi rostfelvételt. Fontos szempont, hogy a kókuszliszt nem tartalmaz glutént, ezért nem használható a normál liszt 1:1 arányú pótlására. Több folyadékot kell hozzáadni, hogy a főzés során a megfelelő textúrát elérje. A kókuszliszt ideális azok számára, akik érzékenyek a búzára és allergiásak a gluténre, mivel nem tartalmazza ezt a specifikus fehérjét.
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = ízlés szerint
Általános felhasználási területe és alkalmazása megegyezik minden más lisztével, de a hagyományos tésztaállag eléréséhez kicsit több vizet kell az alapanyaghoz kevernünk.
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők: 100% bio kókuszliszt (cocos nucifera)