Egy bögre habos kakaó és a kedvenc könyved a kezedben? Ugye Te is nehezen tudsz ennél jobbat kitalálni? Most már kakaóból is elérhető az organikus változat. Ha érdekel az egészséged megéri erre váltani!
A bio kakaópor kiváló minőségű, ellenőrzött ökológiai termesztésből származó kakaóbab felhasználásával készül, hozzáadott cukor nélkül. A kakaó gazdag magnéziumban, foszforban, rostokban, alkaloidokban (a teobromin a kakaószemek legfontosabb alkaloidja, amelynek szerkezete a koffeinhez hasonló, de annál mintegy tízszer gyengébbek az élettani hatásai), valamint polifenolokban is.
Tejben, tejhelyettesítőben oldva, agave-, rizs-, kókuszvirágszruppal vagy nádcukorral édesítve finom kakaóital készíthető belőle, emellett sütemények készítéséhez is ajánljuk!
Összetevők: kakaópor