Mi a szőlőmagliszt? Miért jó? Mire használd?
A Cabernet Sauvignon szőlő apró magjainak- és héjának finom őrleménye. A szőlőmagolaj kinyerése után a megmaradt alkotórészeket értékes lisztté őrlik, hogy a benne található tápanyagok felszínre kerülhessenek és a szervezetbe kerülve kifejthessék jótékony hatásukat.
A szőlőmaglisztben értékes rostanyagok, fehérje, olaj, mikro anyagok és nyomelemek is találhatóak.
Naponta 1-2 teáskanálnyi mennyiség fogyasztása jótékony hatású. Keverheted teába, kávéba, kefírbe, joghurtba vagy 5-7%-ban liszthez adagolva süthetsz belőle süteményeket vagy akár kenyeret is.
Külsőleg is alkalmazható: kozmetikai pakoláshoz keverve bőrödet is táplálhatod vele!
Összetevők: Cabernet Sauvignon szőlő magjának és héjának őrleménye