Az E-vitamin olyan tápanyag, amely antioxidánsként működik a szervezetben. Az E-vitamin egy zsírban oldódó antioxidáns, amely segíthet megvédeni a szervezetet az oxidatív stressztől. Előnyös lehet a krónikus gyulladásos állapotok, például a cukorbetegség és az csontritkulás tüneteinek megelőzésében vagy kezelésében. Az E-vitamin jótékony hatással lehet a bőrre.
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 1 kapszula 1 adag naponta
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Hatóanyagok adagonként |
1 kapszula |
NRV% |
E-vitamin |
268,46
400 NE |
2233% |
NRV: nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték
Összetevők:
DL-alfa-tokoferil-acetát; napraforgómag-olaj; kapszulahéj: marhazselatin, glicerin, víz