Felhasználás: a vajat a mixel elmorzsoljuk, majd a tojással és az almacukorral összegyúrjuk. 30 percig hűtőben pihentetjük. Nyújtjuk szaggatjuk, majd 160 fokon készre sütjük. Természetes magnézium forrás! A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez! Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra! 500g
összetevők: mandulaliszt, gluténmentes zabpehelyliszt, tápióka keményítő, burgonyakeményítő, élelmi rost, emulgeálószer: E 475, E 433, rizsliszt, burgonafehérje, sűrítőanyag: xantán, cukor, só
TÁPANYAG:
Energia: 1934 kJ/ 464 kcal,
zsír: 23,5 g ebből telített: 1,9 g,
szénhidrát: 42,3 g ebből cukrok: 1,7 g,
rost: 14,1 g,
fehérje: 13,7 g,
só: 0,63 g
magnézium: 140 mg NRV 37%
HASZNÁLATA:
Elkészítés: 50 g margarin, 215 g GM linzerkeverék, 20 g tojás (ffél tojás), 20 g almacukor. A margarint a mixel elmorzsoljuk, majd a tojással és az almacukorral összegyúrjuk. 30 percet hűtőben pihentetjük. Nyújtjuk, szaggatjuk, majd 160 °C-on megsütjük.
ALLERGÉNEK:
mandula