Kényelmi keverék rugalmas piskóta készítéséhez.
Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra. A fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. Fehérje forrás.
Használata:
Hozzávalók: 6 db M-es méretű tojás, 60 g Dia-Wellness 1:2 cukorhelyettesítő VAGY 120 g Paleolit Almacukor. A tojásokat óvatosan szétválasztjuk. A tojássárgáját a cukorrésszel habosra keverjük, a tojásfehérjét kemény habbá verjük majd hozzáadjuk a sárgájához. A lisztet óvatosan keverjük hozzá, nehogy összetörjük a habot. Kilisztezett tortaformában 180°C-on aranybarnára sütjük.
Összetevők: búzaliszt, búzafehérje, élelmirost, zabpehelyliszt, tejfehérje, étkezési sav,tejsav, emulgeálószer:E471, búzakorpa, növényi zsír( repce), lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek