Csicseriborsóból készült gluténmentes száraztészta. Unod már a kukoricát, a hajdinát? Akkor itt az ideje, hogy valami mást próbálj ki!
A hüvelyesek fehérjét és rostot, valamint jelentős vitamin- és ásványianyag-forrást, például vasat, cinket, folátot és magnéziumot biztosíthatnak.
Az Eden Premium tésztáira egytől-egyig igaz, hogy glutén-, tej-, tojás-, szója-, burgonyamentesek. Állati eredetű összetevőket nem tartalmaznak, így vegánok és vegetáriánus életmódot folytatók számára is fogyaszthatóak.
Rendkívül gyorsan és egyszerűen elkészíthetők és az alapanyagoknak köszönhetően tápanyagokat juttathatunk általuk a szervezetünkbe.
Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony hőfokon 3-5 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!
Összetevők: csicseriborsóliszt (94%), ivóvíz, útifű maghéj liszt