Egy igazán kiegyensúlyozott, lágy ízű klasszikus. Tökéletes választás bármely hagyományos, vagy újszerű tésztaétel elkészítéséhez. A Felicia tésztacsalád az olasz Molino Andriani családi specialitása. Gluténmentes termékeiket szakértelemmel és szenvedéllyel készítik, kiváló minőségű alapanyagaikat nagy gondossággal válogatják és kíméletesen dolgozzák fel. Ennek köszönhető ez a különleges, 100%-ban Bio, gluténmentes szortiment.
A kukoricaliszt gluténmentes, így lisztérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. Kiemelendő foszfatidil-szerin tartalma. Ez a vegyület az agyi információátadás egyik legfontosabb molekulája. A stresszhatások, az idegesség és a depresszió kivédésében is jelentős szerepet bírhat.
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = ízlés szerint
Fogyasztása az egész család számára változatos lehet, értékes tápanyagokat tartalmaz. Különböző szószos ételek vagy hideg tésztasaláta kiválóan elkészíthető belőle.
Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők:
55% bio kukoricaliszt; 45% bio rizsliszt