Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.
Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használja a gyártó a termékhez.
Adagolás: Napi 2 db kapszula, 1-et ébredéskor éhgyomorra vegyen be, 1-et pedig ebéd vagy vacsora előtt, szintén üres gyomorra.
Figyelem: Pajzsmirigy-túlműködés és várandósság alatt csak orvosa jóváhagyásával fogyassza.