100% gyümölcstartalmú Kutyori-Konyha csipkebogyó velő. Nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagokat, tartósítószereket és nem ízesített.
- Valódi csipkéből készült 100%-os gyümölcsvelő
- A természet egy kis palackba zárva
A Kutyori-Konyha gyümölcsvelő többféleképpen felhasználható.
Családi körben akár az egészségmegőrzés céljából, ugyanis bár élvezeti értéke nem kimagasló amiatt, hogy semmilyen hozzáadott édesítőszert és cukrot sem tartalmaz, így a gyümölcs való ízvilága érvényesül, de rendkívül magas gyümölcsrost tartalma miatt emésztés segítő és vitalizáló hatással bír.
Tudnivaló, hogy az csipkebogyóból készült gyümölcsvelő legjobb felhasználási módja, ha reggel egy kis kanállal elkeverünk a kedvenc reggeli italunkba, így fogyasztásával akár kiválthatjuk a jól megszokott vitaminkészítményeket is.
A-, B1, B2- és K- vitaminban gazdag gyümölcs, de főként kiemelkedő C-vitamin tartalmáról ismert. A zsírban oldódó vitamintartalma miatt érdemes egy kis kanál olíva olajat is elfogyasztani mellé a szervezetben való jobb hasznosulás végett.
Magas C-vitamin tartalma erősíti a csontok szilárdságát, megelőzi a csontok törését és a csontképződést segíti.
Főbb jellemzői
-
A csipkebogyó különlegessége, hogy az őszi fagyok idején érik be.
-
Az érett termés vörös, ámbár a túlérett bogyó C-vitamintartalma csökken
- Érdemes a szüretelést követő pár órán belül felhasználni.
- Szárított csipkebogyó, amely magoktól és magbéltől mentes rendkívül jól felhasználható. Hidegvizes áztatása során keletkezett oldat télen a megfázások esetén gyorsabb regenerációt eredményez
- A csipkebogyóból gyümölcsbor, szörp, lekvár és mártás is készül
- Serkenti a bőr kollagén termelését, így késlelteti a bőr öregedését.
- Rendkívül magas a C-vitamin tartalma
Elkészítés és felhasználás
A gyümölcsvelő elkészítési módja
A csipkebogyót egy erre speciálisan kialakított készülékkel levelőzzük, majd a folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük. A szavatossági időt a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható.
A Kutyori Konyha 100%-os csipkebogyó gyümölcsvelő felhasználása
1 kiskanállal keverjünk el a reggeli és vagy esti forró italunkba. E mellett akár savanyú szószként és öntetként is felhasználható édes sütemények, palacsinták és grillsajtok mellé.
Kutyori Konyha gyümölcsvelő
- Magas élelmiszerbiztonsági követelmények
- Több tíz éves tapasztalat
- Magas rost- és vitamintartalmú készítmények
- Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást
A csipkebogyó gyümölcsvelő összetétele
100 g termék 120 g csipkebogyó felhasználásával készült.
A 100%-os Kutyori Konyha gyümölcsvelő fogyasztásának előnyei
- Antioxidációs hatasú, vitaminokban és rostokban gazdag reggeli és esti ital, amely támogatja az ellenállóképességet.
- Nem tartalmaz adalékanyagokat, sem édesítőszereket