A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű terméket juttassák el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel foglalkoznak, így hűek maradnak nevükhöz és elveikhez egyaránt.
Gesztenyeméz
Jellemzője: Színe a sárgától a sötétbarnáig terjedhet. Jellegzetes markáns ízű, kesernyés utóízzel rendelkező méz.
Ajánljuk: a gesztenyeméz füstös, fűszeres ízvilágának köszönhetően kiváló választás lehet érlelt sajtok, kiadós húsételek, vagy zamatos őszi gyümölcsök, például körte mellé is.
Tárolás: Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.
Karakteres íze miatt mézeskalács készítéséhez tökéletes lehet.
Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű (max. 45°C-os) italba tegyünk minősége megőrzés céljából!
A méz kristályosodása természetes folyamat! A minőségét egyáltalán nem befolyásolja. A kristályos méz 45 °C-os vízfürdőben újra folyékony állapotúvá válik.
Összetétele: kizárólag szelídgesztenye nektárjából áll. Magas fruktóz tartalmú méz, ezáltal lassan kristályosodik.