A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű terméket juttassák el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel foglalkoznak, így hűek maradnak nevükhöz és elveikhez egyaránt.
Jellemzője: A napraforgó és a gyömbér erőteljes íze tökéletes elegyet alkot. Krémes állagú sárga színű mézkészítmény. A méz alapvető jótékony hatásai találkoznak a gyömbér gyógyhatásaival.
Ajánljuk: Fogyasszuk naponta 1-2 kávéskanálnyit kúraszerűen. Segítséget nyújt meghűlésnél, megfázásnál. Segíti az emésztést és serkenti az agyműködést.
Indiai ételekhez, pácként vagy ízesítőként. Teába, sütéshez főzéshez egyaránt alkalmas.
Tárolás: Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.
Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű (max. 45°C-os) italba tegyünk minősége megőrzés céljából!
A méz kristályosodása természetes folyamat! A minőségét egyáltalán nem befolyásolja. A kristályos méz 45 °C-os vízfürdőben újra folyékony állapotúvá válik.
Összetétele: Napraforgóméz és gyömbér. Nem tartalmaz hozzáadatott cukrokat, tartósítószert és mesterséges színezéket.