Natur Tanya® Kurkuma őrlemény (Indiai sáfrány, Sárga gyömbér) - külsőleg és belsőleg
KURKUMA ŐRLEMÉNY - HASZNÁLJUK KÜLSŐLEG ÉS BELSŐLEG IS
A tradicionális indiai konyha jellegzetes ízű fűszere. Egy késhegynyi mennyiségű kurkuma ételekhez, vagy teához adva nem csak kulináris élvezet, de fel is frissít, és jó hatással van az emésztésre. Többféle elnevezése ismert: Kurkuma, sárga gyömbér, indiai sáfrány. Az aranysárga port valóban használhatjuk a drága sáfrány helyett, sőt ez adja a mustár és a curry fűszerkeverék aranyló sárga színét is. Narancsos-gyömbéres íze, kissé csípős, itthon főként rizsek, bab, burgonya, lencse és zöldségételek fűszerezésénél ismert, és az indiai konyha épít rá. Külsőleg arcpakolás készíthető belőle.
VEGÁN, PALEO
GLUTÉNMENTES
GMO-MENTES
DIÉTÁS ÉTRENDBE IS KÖNNYEDÉN BEILLESZTHETŐ
ADALÉKANYAG MENTES
ÉLELMI ROSTBAN GAZDAG
HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL*
Kurkuma, Indiai sáfrány vagy sárga gyömbérMILYEN TÁPLÁLKOZÁS-ÉLETTANI HATÁSAI VANNAK A KURKUMÁNAK?
- Támogatja az emésztést és az étvágyat
- Támogatja a máj működését
- Támogatja a bőr egészségét
- Támogatja az immunrendszer működését
- Támogatja a szívműködést és a vérkeringést
- Segít fenntartani a tüdő és a légutak egészségét
- Támogatja az ízületek és a csontok egészségét
- Támogatja az idegrendszer működését
TÖBB MINT FŰSZER! TUDTAD A KURKUMA PORRÓL, HOGY…?
Az indiai nők első számú szépségápolója a kurkuma por, melyet egy kis vízzel és liszttel elkeverve pakolásként használnak bőrük fiatalságának megőrzésére.
"A kurkuma a sáfrányra emlékeztető termény; bár ténylegesen nem olyan, mint a sáfrány, de hasonló célokra éppúgy megfelel" - Marco Polo