Lágy, langyos csokoládé…hmmmm…kanalazva…harapva…chilivel, pörkölt dióval szórva…Próbáld ki! ? Süsd lapos brownie formába, soufle formába vagy hosszabb ideig sütve kockázható süteményt kapsz. Fő a változatosság!! Vagy sül a változatosság?!
Elkészítés
4 db L-es tojást keverj össze 1 ek kókusztejszínnel, majd öntsd hozzá a lisztkeveréket. Alaposan keverd össze, majd brownie sütőformába kanalazva 175 fokon, légkeverésen kb. 5-6 perc alatt süsd készre. Akkor jó, ha folyós a belseje! Tipp: Csokis muffint is készíthetsz, ha muffin papírba kanalazod. Ebben az esetben 10 perc a sütési idő.
Összetevők: Kókuszvirág cukor, kakaópor, kókuszliszt, Cavalier étcsokoládé pasztillák (kakaómassza, dextrin, inulin, oligofruktóz, édesítőszerek (eritrit, szteviol-glikozidok), kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma.
Kakaó szárazanyag: legalább 80%) PaleoLét sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1524 kJ / 363 kcal
Zsír 9,1 g
- amelyből telített zsírsavak 6 g
Szénhidrát 50,6 g
- amelyből cukrok 47,3 g
poliolok 0,7 g
keményítő 1,8 g
Élelmi rost 19,2 g
Fehérje 10,9 g
Só 0,20 g