Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez.Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be! Összetétele: ivóvíz, konyhasó (max 10 %), cukor, szárított fokhagyma (kén – dioxidot tartalmaz), édes fűszerpaprika, szójafehérje hidrolizátum, szárított vöröshagyma, sűrítőanyag: xantángumi, paradicsomszósz, feketebors őrölt, sör 0,25% (ivóvíz, búzamaláta, komló): ízfokozó: nátrium-glutamát, fehérbor, aromák, savanyúságot szabályzó anyag: citromsav: méz (0,1%), ecet, színezék: ammónium-szulfitos karamell, tartósítók : nátrium benzoát, kálium-szorbát, őrölt chili, őrölt gyömbér, őrölt fahéj, őrölt szegfűszeg.