Készíts ízletes, frissítő kókusztejet a Vegabond kókusztejpor felhasználásával, amelyet mostantól megújult csomagolásban találsz!
Hogyan készül? A kókusztejport a friss kókuszdió húsából készült tejből állítják elő. A folyamat során a kókusztej víztartalmát kivonják, így a végeredmény egy por állagú instant italpor, amelynek felhasználása igen sokoldalú.
A kókusztejporból pillanatok alatt kényelmesen, otthon is ízletes kókusztej készíthető. A 100% növényi eredetű, 60 gramm kókusztejporból készült ital megfelel 1 nagy kókuszdióból nyerhető friss tejnek.
Adagolás: soványtej: 100 g por+400 ml víz; sűrű kókusztej: 100 g por+150 ml víz.
Érdemes azonban kísérletezni vele a konyhában, hiszen turmixok, smoothiek, koktélok, gabonakásák, desszertek, levesek és ázsiai jellegű ételek elkészítéséhez is kiváló alapanyag.
Összetevők: friss kókuszdió krém (85,2%), glükóz szirup (tápiókából), emulgeáló szerek (dikálium-foszfát (E340), zsírsavak mono- és digliceridjei (E471)), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid (E551)).