Új, gluténmentes receptúra!
Készíts pillanatok alatt ízletes vega ebédet vagy vacsorát a Vegabond tökmagos fasírtporból! Tálalhatod különböző hüvelyesekkel vagy gabona köretekkel és sült zöldségekkel, de akár salátába is beleteheted.
Elkészítési javaslat serpenyőben: kb. 220 ml vízzel keverd össze a fasírtport, majd 6-8 percig hagyd állni, ezután formázz a masszából golyókat és forró olajban süsd őket aranybarnára.
Elkészítési javaslat sütőben: A vízzel összekevert masszát olaj nélkül sütőben - őzgerinc vagy egyéb sütőformában - is megsütheted.
Tipp: Apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával teheted még izgalmasabbá.
Összetevők: csicseriborsó liszt, sárgaborsó liszt, hajdinaliszt, napraforgó-dara, tökmag-dara (8%), burgonyapehely, szezámmag, vöröshagyma granulátum, tengeri só, inaktív élesztőpor, fűszerkeverék (pritamin paprika, őrölt római kömény, csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), őrölt gyömbér, curry (mustármagot tartalmaz), őrölt feketebors, fokhagymapor)