ÉLMÉNY MINDEN REGGEL
Érzéki pörkölésű Arabica kávé, selymes étcsokoládé a dzsungel szívéből, amit a roppanó hófehér kesudió darabok és a fanyar vörösáfonya kísér. Ennek a granolának képtelenség ellenállni. Add meg magad ennek az egzotikus élménynek, ami nem csak hihetetlenül finom, de még a lelkedet is csúcsformába hozza.
ÍZÉLMÉNY, AMI CSAK RÁD VÁR…
A kávézás élménye ropogósra sütve…A kávé és az étcsokoládé külön-külön is ellenállhatatlanok, de együtt igazán verhetetlen párost alkotnak. A csokoládés-kávé ízű granolánkban különleges Santo Domingo 100% Arabica kávéja találkozik a vegán csokoládédarabokkal, amit a vörösáfonya és kesudió tesz még izgalmasabbá.
Melyik kávét kóstolhatod a Viblance granolában? A válaszért irány Santo Domingo!
Ebben a granolában a kiváló minőségű és gondosan válogatott kávészemekből készült Santo Domingo 100% Arabica kávé található. A válogatott kávészemeket Magyarországon frissen(!) pörkölik. Az így kapott összetett ízvilág és a markáns illat emelik ezt a kávét a legmagasabb szintre. Kóstold meg most granola formájában!
MINDEN FALATTAL JÓT TESZEL MAGADNAK
A vörösáfonya és a kesudió erős antioxidáns hatással rendelkezik, míg a kókuszvirág nektár magas kálium tartalmával járul hozzá a napi tápanyagszükséglet fedezéséhez.
MIT SZÓLNÁL EGY ÜTŐS REGGELIHEZ? SZÓRD, ÖNTSD, KANALAZD
Fogyaszd friss gyümölcsökkel, növényi itallal, joghurttal vagy koronázd meg vele a zabkásádat. Ha még több ínyencségre vágysz, szórd meg vele a gofridat, vagy kombináld különféle desszertekkel, smoothiekkal! Ezekhez inspirációt és ingyenes receptkönyveket az oldalunkon találsz.
Összetevők: Gluténmentes zabpehely, datolya szirup, kókuszpehely, extra szűz olivaolaj, napraforgó mag, vörösáfonya, kókusz szirup, kesudió, mandula, bio vegán csoki (kakaó*, kakaóvaj*, nyers nádcukor*, napraforgó lecitin*), kakaó, kávé (1,7 %), fahéj, tengeri só
Gluténmentes üzemben készült.