Csicseriborsóból készült vegán, gluténmentes pástétom.
A recept alapja a csicseriborsó, amelyet a vegánok és vegetáriánusok egyaránt kedvelnek, és amely tápanyagokban gazdag.
Az érett paradicsommal és bazsalikommal kombinálva az eredmény egy olyan termék, amely az egészséges, növényi alapú konyha minden kedvelőjét képes lesz elkápráztatni.
Ez az egyszerű pástétom nem tartalmaz hozzáadott cukrot,tartósítószert, adalékanyagokat, és hihetetlenül intenzív ízével tűnik ki.Próbálja ki, és élvezze a paradicsom ízét, amit az olaszok imádnak.
Összetevők: főtt csicseriborsó 52% (víz, csicseriborsó), hagyma, paradicsompüré 10%, repceolaj, citromlé, inaktív szárított élesztő, só, szárított zöldségek (paszternák, sárgarépa, zeller, petrezselem, póréhagyma), búzarost (gluténmentes), szárított bazsalikom 0,4% fűszerek (zellert tartalmaz).