A Spájz Cukormentes levendulavirág-szörpöt hűs szódavízzel, limonádék, koktélok készítéséhez ajánljuk. Az ajánlott keverési arány mellett 0,5 liter Spájz Szörpből 15x 3 dl pohárnyi szörpital készíthető. Egyedülálló társ izgalmas nyári italokhoz, mely tökéletes harmóniában csempészi a balatoni nyarak hangulatát a mindennapokba, kalória nélkül!
A termék hozzáadott cukor, ízfokozó, aroma-, színezék-, sűrítmény- és tartósítószer-mentes. Vegán és gluténmentes.
Tárolás száraz, hűvös, napfénytől védett helyen. Fogyasztás előtt felrázandó, felbontás után hűtve tárolandó és 14 napon belül elfogyasztandó! Elkészítési javaslat: 1 adag Spájz Szörp + 8 adag víz
Összetevők: ivóvíz, 0,8% levendulavirág, étkezési sav: borkősav, édesítőszer: szukralóz